Dvojica igrača Belgije povrijeđena na Grbavici

Fellaini i Mertens napustili igru

Dvojica igrača Belgije povrijeđena na Grbavici

M. Šljivak

Marouane Fellaini i Dries Mertens povrijedili su se u meču protiv Bosne i Hercegovine.

Fellaini je napustio igru već sredinom prvog poluvremena, dok je Mertens zamijenjen na poluvremnu.

Selektor Belgije Roberto Martinez saopštio je kako su se obojica povrijedila, te su tako ostvareni strahovi Manchester Uniteda i Napolija o eventualnim povredama.

"Marouane je povrijedio koljeno. Mislim da su mu otišli ligamenti lijevog koljena. U naredna 24 sata ćemo znati više o njegovom stanju. Što se tiče Mertensa, on je povrijedio potkoljenicu, ali još uvijek nemamo previše informacija", rekao je Martinez.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sigurno je kako će u klubovima biti jako ljuti nakon povreda ovih fudbalera, a uskoro će se znati koliko će Fellaini i Mertens biti odsutni s terena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti