Dybala i Icardi su na klupi, a ko je u napadu Argentine?

Čudna odluka selektora Sampaolija

Dybala i Icardi su na klupi, a ko je u napadu Argentine?

Reprezentacija Argentine u ovim trenucima igra meč 17. kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Perua.

Trenutni rezultat je 0:0, a Argentincima je hitno potrebna pobjeda kako bi se približili direktnom plasmanu u Rusiju i tako izbjegli najveću sramotu u bogatoj historiji.

Zanimljivo je pogledati ko se večeras nalazi u vrhu napada Argentine. Higuain nije pozvan, Aguero je povrijeđen, Dybala i Icardi su ostali na klupi a prednost je dobio - Dario Benedetto.

Mnogi su ostali iznenađeni kada su ugledali ovog 27-godišnjaka u startnoj postavi Gaučosa, a zaista je interesantno da je Jorge Sampaoli u ključnoj utakmici za Argentinu dao prednost ovom fudbaleru Boce Juniors ispred dvije velike zvijezde Serije A i evropskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ko zna, možda baš Benedetto bude argentinski junak protiv Perua?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi