Dybala: Liga prvaka je san i opsesija
EPA

Vjeruje kako njegov tim može doći do trfeja

Dybala: Liga prvaka je san i opsesija

E. Ganibegović

Paulo Dybala, igrač Juventusa koji ove sezone igra na zavidnom nivou, opisuje Ligu prvaka kao san i opsesiju.

Poznato je kako je Stara dama u posljednje tri godine čak dva puta igrala u finalu Lige prvaka, ali nisu uspjeli da se domognu trofeja.

"To je san i opsesija, pomalo od svega", rekao je Dybala, razgovarajući za TG1.

"Naš cilj je da se domognemo finala u Kijevu i naravno da dođemo do trofeja, kojeg toliko želimo."

Argentinac je ove godine dobio dres sa brojem 10 i tako se pridružio velikanima Juventusa koji su imali priliku nastupati upravo sa tim brojem na leđima. Podsjećamo da se pridružio Alessandru Del Pieru, Michaelu Platiniju i Robertu Baggiju.  

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čast i zadovoljstvo mi je nositi upravo ovaj dres. Riječ je o broju kojeg su nosili veliki igrači. Prelijepa je stvar dobiti šansu nositi taj broj na leđima", istakao je napadač Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti