Dybala: S Pjanićem se često kladim, trenutno sam bolji
Foto: EPA

Saigrači iz Juventusa imaju mali "ritual"

Dybala: S Pjanićem se često kladim, trenutno sam bolji

Sjajni Paulo Dybala je briljirao u jučerašnjoj pobjedi svog Juventusa nad Sassuolom. Argentinac je uspio doći do hat-trcika, a svaki od tri gola je postigao na zaista majstorski način.

Argentinac je prvi gol postigao sjajnim udracem "iz prve" nakon asistencije Mandžukića, drugi majstorskim šutem vanjskim dijelom stopala, a treći iz slobodnog udarca.

O svojim golovima, ali i svojevrsnom takmičenju s našim Miralemom Pjanićem, Dybala je govorio za zvanični TV kanal Juventusa.

"Volim sve svoje golove, svi imaju istu vrijednost. Najvažnije je da oni pomažu ekipi. Neki su ljepši od drugih, ali su svi bitni", izjavio je sjajni Argentinac, pa se osvrnuo i na takmičenje s Pjanićem:

"Puno treniram, a s Miralemom se često kladim na slobodne udarce. Moram postizati golove na utakmicama kako bih ga pobijedio. Trenutno ja vodim, ali i on je opasan."

Potom je Dybala prokomentarisao i drugi gol koji je postigao protiv Sassuola, a koji je zaista bio majstorija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Argentinac je u kaznenom prostoru primio Cuadradov pas, te se potom sjajno snašao i udarcem "iz koljena" savladao golmana Sassuola.

"Drugi gol protiv Sassuola? Po mom mišljenju to je jedan od mojih najljepših golova, ne postižem često takve golove", izjavio je Dybala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi