Dybala saznao dobre vijesti, navijači mogu odahnuti

Povreda nije ozbiljnije prirode

Dybala saznao dobre vijesti, navijači mogu odahnuti

E. Čaušević

Juventus je sinoć doživio poraz na gostovanju u Milanu sa 1:0 u meču devetog kola Serije A.

Stara dama ponovo nije uspjela da slavi u derbiju protiv milanskih klubova, a ovaj put bolji od aktuelnog prvaka Italije bili su Rossoneri. Milan je slavio sa 1:0, a jedini gol na ovoj utakmici postigao je Locatelli.

Ipak, Allegri je sredinom prvog poluvremena imao dosta problema s obzirom da je Paulo Dybala morao napustiti teren zbog povrede. Argentinski napadač je povrijedio sam sebe prilikom jednog udarca, te je napustio travnjak u 33. minuti.

Nakon dodatnih pregleda utvrđeno je da se radi o povredi zadnje lože, ali na svu sreću ona nije ozbiljna. Iz Juventusa su saopštili da će oporavak Dybale trajati najduže dvije sedmice. Argentinac će sigurno propustiti utakmice protiv Sampdorije, Napolija i Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi