"Dybala se ne može porediti s Messijem, on je najbolji"
Foto: EPA

Cassano smatra da je igrač Juventusa sličniji Montelli

"Dybala se ne može porediti s Messijem, on je najbolji"

Paulo Dybala nastavlja impresionirati svojim igrama u dresu Juventusa, pa ga mnogi već upoređuju sa njegovim sunarodnjakom Lionelom Messijem. Ipak, bivši fudbaler Real Madrida, Intera i Milana Antonio Cassano smatra da je Dybala sličniji Vicenzu Montelli nego Messiju.

Za Cassana, Dybala i Messi se ne mogu porediti, jer 23-godišnji Dybala jednostavno, još uvijek, nije na nivou najboljih na svijetu.

"Poredbe Dybale i Messija? Za mene je Messi najbolji igrač u historiji i ne možete ga porediti sa drugim fudbalerima, možda malo s Cristianom Ronaldom", izjavio je Cassano na jednom italijanskom talk show-u.

"Dybala je sjajan igrač, ali ne može se porediti s Messijem. Po mom mišljenju, Dybala podsjeća na Montellu. Ima sjajnu tehniku, jak je, pametan i postiže puno golova, baš poput Vicenza. Montella je postigao više od 150 golova, bio je sjajan", uporedio je Cassano Dybalu s legendarnim fudbalerom Rome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi