Dybala želi dres samo jednog fudbalera
Foto: EPA

Ronaldinho je jedini čovjek čiji dres Dybala i dalje želi

Dybala želi dres samo jednog fudbalera

Paulo Dybala je priznao da i dalje želi dres samo jednog fudbalera. Sjajni Argentinac u redovima Juventusa se nada da će jednog dana dobiti priliku zamijeniti dresove sa svojim idolom, velikim Ronaldinhom.

Dybala je sjajnim partijama u Juventusu, pokazao da se od njega može očekivati da u budućnosti postane jedan od najboljih svjetskih fudbalera.

Igrač koji je tu titulu nosio, ili je barem bio veoma blizu nje, je i Dybalin idol iz mladosti, brazilski virtuoz Ronaldinho. Napadač Juventusa je priznao da je jednom prilikom čak zamolio i legendarnog Gennara Gattusa da mu pokuša nabaviti Ronaldinhov dres.

"Jedan igrač čiji dres i dalje želim je Ronaldinho. Jednog dana Gattuso mi je obećao da će ga nazvati i pitati može li mi dati svoj dres, zato što su njih dvojica igrali zajedno, ali to se nije desilo." izjavio je Dybala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ronaldinho je jedan od mojih najdražih fudbalera. Gledajući njega shvatio sam da se morate znati zabaviti igrajući fudbal i uvijek igrati sa osmjehom na licu", dodao je sjajni Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi