Džaba vam novci moji sinovci

Leicester ponudio novi ugovor Schmeichelu

Džaba vam novci moji sinovci

E. Čaušević

Golman Leicestera Kasper Schmeichel dobio je ponudu engleskog kluba da produži ugovor.

Schmeichel se nalazi na meti nekoliko engleski klubova, a na adresu Leicestera stigle su bogate ponude Manchester Uniteda i Tottenhama. Ipak, čelnici Leicestera odlučili su da ponude novi ugovor danskom golmanu.

Prema svemu sudeći Schmeichel je odlučio odbiti milione Uniteda i Tottenhama, te će i narednih nekoliko sezona biti prvi čuvar mreže Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Danski golman je oduševio svojim odbranama u ovoj sezoni, te je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Leicestera u ovoj sezoni. Schmeichel je u Leicester stigao 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi