Džeki jača konkurencija u narednoj sezoni
Foto: EPA

Defrel ponovo želja Rome

Džeki jača konkurencija u narednoj sezoni

M. Šljivak

Ekipa Rome pokušaće dovesti napadačko pojačanje u ljetnom prelaznom roku.

Kako navode italijanski mediji, novi član Vučice trebao bi postati francuski napadač Gregoire Defrel, aktuelni fudbaler Sassuola.

Roma odavno želi angažovati ovog fudbalera. U januaru je njihova ponuda odbijena, ali rimski tim ne želi odustati i Defrela žele vidjeti u svojim redovima.

Sassuolo za njegove usluge traži čak 25 miliona eura, što je cijena koju Vučica za sada ne želi platiti. Ipak, postoji velika mogućnost da će se transfer dogoditi. Dogovor će vjerovatno biti postignut i Defrel će obući dres Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On bi na Olimpicu trebao biti rezerva za bh. napadača Edina Džeku. Također, njegov dolazak bi pojačao konkurenciju našem fudbaleru, koji iza sebe ima fantastičnu sezonu.

Defrel je član Sassuola od 2015. godine, a ove sezone je postigao devet golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi