Džeko: Bez tima nema ni Džeke

Edin zadovoljan

Džeko: Bez tima nema ni Džeke

E. Škorić

Edin Džeko večeras je blistao u pobjedi Rome nad Fiorentinom (4:0).

Bh. reprezentativac je postigao dva pogotka i odigrao je sjajan meč, a sa 17 pogodaka sada je ubjedljivo prvi strijelac Serije A.

"Možda se čini da je bilo lako, ali to nije tako. U prvom dijelu smo s borili i nakon gola je bilo puno bolje. Moramo da nastavimo ovim putem", rekao je Džeko, te je nastavio:

"Nije bilo lako vratiti se nakon poraza od Sampdorije, tako da smo danas imali težak posao protiv jedne zaista sjajne ekipe, ali drago mi je da smo ostvarili pobjedu".

"Sistem je odličan, a ja samo postižem golove. Bez tima nema ni Džeke", zaključio je naš napadač, koji je u 32 utakmice u Romi ove sezone postigao čak 24 gola. Mogao bi da bude najbolji strijelac lige, ali i da osvoji Zlatnu kopačku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne volim dugoročno gledati, gledam od utakmice do utakmice i to je najbolji način za uspjeh", dodao je Edin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi