Džeko: Bila je ovo jedna od najboljih noći u karijeri

Loptu nosi kćerci Uni

Džeko: Bila je ovo jedna od najboljih noći u karijeri

Roma je večeras na El Madrigalu potopila Villarreal sa visokih 4:0 i osigurala miran revanš šesnaestine finala Evropa lige.

Najbolji igrač utakmice bio je naš kapiten Edin Džeko koji je postigao čak tri gola i to u rasponu od 21 minute. Džeko je nakon meča bio veoma zadovoljan, a iskoristio je priliku i da ponese loptu sa utakmice.

"Odnijet ću ovu loptu kući, mojoj kćerki Uni. Bila je ovo jedna od najboljih noći moje karijer. Posvećujem ovaj hat-trick njoj. Bili smo fantastični večeras. Nismo im dopuštali šanse pred našim golom, a postigli smo četiri gola. Nije za mene iznenađenje što sam prvi strijelac Serije A i Evropa lige. Bio sam uvijek ovako efikasan. Prošla sezona je bila malo drugačija, ali želim i više od ovoga", rekao je Džeko nakon meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dijamant je ove sezon postigao ukupno 28 golova, a tek smo u februaru mjesecu. Kapa do poda, velemajstore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi