Džeko čestitao rođendan Tottiju uz posebnu želju

Totti slavi svoj 40. rođendan

Džeko čestitao rođendan Tottiju uz posebnu želju

E. Čaušević

Legendarni kapiten Rome, Francesco Totti, danas slavi svoj 40. rođendan.

Za Tottija čestitke stižu iz cijelog svijeta, te su svi ljubitelji fudbala dokazali koliko cijene kralja. Čestitku za rođendan uputio je i njegov saigrač Edin Džeko, koji je poželio Tottiju da obori još jedan rekord.

"Želim ti sve najbolje za 40. rođendan. Nadam se da ćeš i naredne godine igrati s nama i postići 25 golova kako bi postao najbolji strijelac Serije A svih vremena. Nadam se da ćeš oboriti taj rekord jer ti to zaslužuješ. Sretan ti rođendan kapitenu", poručio je Džeko.

Naravno, bh. kapiten se odlučio našaliti pa je na početku svoje poruke poručio Tottiju da nađe nekog ko će mu prevesti sve ovo, jer ga on neće sigurno razumjeti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi