Džeko dobija novog trenera?

Benitez preuzima City?

Džeko dobija novog trenera?

M. Šljivak

Čileanac Manuel Pellegrini vjerovatno će na kraju sezone napustiti klupu aktuelnog prvaka Engleske Manchester Cityja...

Loši rezultati Građana ne zadovoljavaju rukovodstvo ovog tima, te će Pellegrini na kraju sezone kako stvari stoje napustiti Etihad.

Mnogo se imena spominje kao potencijalna zamjena za Čileanca. Pep Guardiola je bio glavni izbor bogatih vlasnika ovog tima, ali je Španac odbio navode o preuzimanju Građana.

Sada se pojavilo novo ime kao moguća zamjena za Pellegrinija. Radi se o aktuelnom treneru Napolija Rafaelu Benitezu, koji je postao prvo rješenje za novog menadžera Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako bi Edin Džeko u narednoj sezoni, ako još uvijek bude nosio dres Građana, mogao dobiti novog trenera.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.