Džeko dobija žestoku konkurenciju: Poznato ime stiže u Romu

Patrik Schick blizu Rome

Džeko dobija žestoku konkurenciju: Poznato ime stiže u Romu

M. Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko mogao bi uskoro dobiti žestoku konkurenciju u ekipi Rome.

Protekle sezone Edin je briljirao i pored činjenice da nije imao pravu konkurenciju, pa je sezonu završio kao najbolji strijelac Serije A.

Međutim, do kraja ovog prelaznog roka Džeko bi mogao dobiti zaista žestoku konkurenciju u vrhu napada Rome.

Prvi čovjek Sampdorije Massimo Ferrero danas je objavio kako Roma želi dovesti napadača ovog tima Patrika Schika i da je 21-godišnji fudbaler zainteresovan za dolazak na Olimpico.

"Roma ga želi dovesti. Inter ga takođe želi, ali je Roma za sada konkretnija. Čekamo službenu ponudu od njih i dobro znaju šta raditi. Mogu reći da su bliže dovođenju Schicka od Intera. Patrik želi igrati u Romi, iako je Inter ponudio 35 miliona eura", rekao je Ferrero.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladi Čeh je ovog ljeta imao dogovoren prelazak u Juventus. Ipak, od transfera se odustalo nakon što je ovaj fudbaler pao na ljekarskim pregledima, pa je on ostao član tima iz Genove.

Čini se da to neće još dugo biti, a njegov dolazak u Romu bi sasvim sigurno donio žestoku konkurenciju za Edina Džeku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi