Džeko glatko odbio ponudu iz Kine

Prema pisanju Tuttosporta

Džeko glatko odbio ponudu iz Kine

Napadač Rome i bh. reprezentacije Edin Džeko očekivano je odbio unosnu ponudu za nastavak karijere.

Prema pisanju Tuttosporta, Džeko se nije mnogo dvoumio i odbacio je mogućnost da se priključi ekipi Tianjin Quanjiana, koja je angažovala Axela Witsela.

Isti izvor tvrdi da je pomenuti kineski klub Džeki nudio godišnju platu od 15 miliona eura, a Romi 30 milona obeštećenja.

Osim Edina Džeke, Tianjin nije uspio angažovati ni Marija Mandžukića, koji je također odbio ponudu po kojoj je trebao zarađivati 7,5 milioan eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da se vidi da li će Tianjin Quanjian možda povisiti ponudu za našeg napadača, ili ovaj Džekin potez označava kraj svih špekulacija vezanih za odlazak u Kinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi