Džeko glavna tema na Twitteru legendarnog Garyja Linekera
Foto: EPA

Oduševio svojim golovima

Džeko glavna tema na Twitteru legendarnog Garyja Linekera

E. Čaušević

Fudbaleri Rome večeras su remizirali na gostovanju protiv Chelseaja u spektakularnoj utakmici Lige prvaka koja je završena rezultatom 3:3.

Plavci su nakon prvog poluvremena vodili sa 2:1 i činilo se da će upisati nova tri boda, no tako nije mislio Edin Džeko. Bh. napadač je u drugom poluvremenu briljirao i zabio je dva fantastična gola za preokret Rome. Ipak, domaći su uspjeli preko Hazarda da spase barem jedan bod.

Nakon utakmice glavna tema na društvenim mrežama je Džeko koji je oduševio fudbalski svijet svojim golovima. Na Twitteru se oglasio i legendarni Gary Lineker koji će čak i podijelio sjajan gol Džeke za 2:2.

"Chelsea je vodio sa 2:0, a sada gubio sa 2:3. Uglavnom zahvaljujući Edinu Džeki. Ne šalim se", napisao je Lineker u jednom od statusa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi