"Džeko i Grafite su za klasu bolji od sadašnjih napadača"

Misimović o Wolfsburgu:

"Džeko i Grafite su za klasu bolji od sadašnjih napadača"

Nekadašnji reprezentativni veznjak fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović, u posljednjih nekoliko dana bio je u živi bh. sportske javnosti nakon što su ga u Minhenu posjetili čelnici FK Sarajevo.

Fudbaler sa najviše nastupa u dresu naše najbolje selekcije bio je interesantan i Crvenoj zvezdi, ali prema svemu sudeći popularni Miske će karijeru nastaviti u nekom od bundesligaša, čije ponude ima na stolu.

Ekipa njemačkog portala sport1.de razgovarala je sa bivšim reprezentativcem Bosne i Hercegovine, ali bez priče o novom angažmanu i budućem klubu.

"Drago mi je da se Schweinsteiger vraća ovog vikenda nakon duge pauze zbog povrede. Zbog činjenice da smo skoro vršnjaci smatram da njegovo vrijeme još uvijek nije prošlo, a mislim da je to dokazao na proteklom Svjetskom prvenstvu. Mislim da će on brzo naći put do svoje prave forme obzirom da Bayern igra utakmice svaka tri-četiri dana", rekao je Zvjezdan Misimović, koji smatra da je Bayern i ove sezone jedini kandidat za titulu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Misimović je još uvijek sa 20 asistencija u jednoj sezoni rekorder Bundeslige, a ovo mjesto dijeli zajedno sa francuskim fudbalerom Franckom Riberyjem. U šampionskoj sezoni Wolfsburga Miske je lopte dijelio kao rukom, gotovo da su imale oči, a u poređenju sadašnje ekipe Vukova i one u kojoj je i sam igrao, zajedno sa Džekom, Misimović kaže:

"U poređenju sadašnje ekipe i one ekipe sa Džekom i Grafiteom, mislim da je ona za klasu bila bolja, pogotovo u napadu. Ipak, ukoliko Bayer, Borussia i Schalke, koji svi očekuju i vrhu, budu pružali loše partije, vjerujem da Wolfsburg može do titule vicepravak".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.