Džeko i Mancini opet zajedno?

Dijamant zanimljiv Interu

Džeko i Mancini opet zajedno?

E. Škorić

Edin Džeko i Roberto Mancini bi mogli ponovo surađivati.

Prema pisanju medija u Italiji, Džeko je i dalje interesantan Robertu Manciniju, treneru Intera, s kojim je s dosta uspjeha surađivao ranije na Etihadu, kada su zajedno osvojili titulu prvaka Engleske.

Kako će, prema svemu sudeći, Wilfried Bony za oko 30 miliona eura preći iz Swanseaja u City, pojavila se mogućnost da Građani puste Džeku.

Mancini pomno prati razvoj situacije i pokušat će to iskoristiti. Fichajes.net portal piše da Džeko nikada nije bio u nekom dobrom odnosu sa menadžerom Manuelom Pellegrinijem, te da će njegovo mjesto u timu Cityja biti jako upitno zbog dolaska Bonyja.

Džeko je sa Cityjem ugovorom vezan do 30. juna 2018. godine, a u Interu razmatraju čak i da ga posude jer će teško uspjeti da ispune Cityjeve financijske zahtjeve. Pokušat će prodajom Maura Icardija ili Pabla Osvalda doći do potrebnog novca, ali to bi se dogodilo tek na ljeto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.