Džeko i Manolas u nešto drugačijem izdanju

Više se ne tuku...

Džeko i Manolas u nešto drugačijem izdanju

Prije nekoliko mjeseci, Džeko i Manolas su se zamalo potukli na terenu Bilinog polja nakon utakmice BiH i Grčke. Međutim, sada je njihov odnos sasvim drugačiji...

Evidentno je da su dvojica fudbalera Rome 'zakopali ratne sjekire' i da su se vratili u normalu nakon te zeničke noći, kada je izbio pravi skandal.

Džeko je danas bio strijelac prvog gola za Romu u duelu sa Milanom, ali je tokom utakmice bio veoma nervozan, pa i ljut na suca koji mu u nekim situacijama nije bio baš naklonjen.

Prilikom slavlja pogotka za 2:0, Džeko i saigrači su dotrčali do strijelca Florenzija. Među njima je bio i Manolas, koji je imao šta reći našem napadaču.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Barem se to može zaključiti po kratkom snimku koji se proširio internetom, na kojem se vidi kako Manolas govori Džeki da se smiri i da ne bude nervozan.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi