Džeko: Igrati s Tottijem je nevjerovatno iskustvo

Biranim riječima govorio o legendi Rome

Džeko: Igrati s Tottijem je nevjerovatno iskustvo

Kapiten naše eprezentacije Edin Džeko je biranim riječima govorio o legendarnom Francescu Tottiju, svom saigraču iz Rome.

Džeko je jučer sastavio idealni tim fudbalera s kojim je nastupao u karijeri. Pomalo iznenađujuće, na njemu se nisu našli ni Zvjezdan Misimović ni Miralem Pjanić, ali je svoje mjesto zauzeo legendarni kapiten Rome Francesco Totti, kojeg naš fudbaler nevjerovatno cijeni.

"Za mene je Totti jedan od pet najboljih svjetskih fudbalera ikad. Kao dijete sam ga gledao na TV-u, odrastao sam gledajući njegove utakmice a onda sam došao u situaciju da dijelimo svlačionicu. Igrati s njim i dobiti loptu od njega na utakmici je nevjerovatno iskustvo", rekao je Džeko, te potom obrazložio zbog čega je Totti tako velik:

"Da ne znam kako Totti izgleda, ne bih znao da je to on kada ga vidim na treningu i u svlačionici. On je sjajna osoba i njegovo ponašanje van terena ga čini takvom legendom".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Koga je sve Džeko izabrao u svoj idealni tim možete pogledati OVDJE.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi