Džeko izabrao najboljeg igrača s kojim je igrao

Njegov izbor iznenadio navijače u Italiji

Džeko izabrao najboljeg igrača s kojim je igrao

E. Čaušević

Bh. fudbaler Edin Džeko u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario je velike rezultate igrajući za Wolfsburg, Manchester City i Romu.

Džeko ove sezone pruža odlične partije, te je dokazao svima da nije promašena investicija Rome kako se to mislilo prošle sezone. Bh. napadač je dao intervju za zvaničnu stranicu Vučice u kojem je odlučio otkriti ime najboljeg igrača s kojim je on igrao u svojoj dosadašnjoj karijeri.

"To je zaista težak izbor za mene jer sam igrao sa mnogo fenomenalnih igrača. Ipak, mislim da ću morati izabrati Davida Silvu. On radi nevjerovatne stvari s loptom i s razlogom ima nadimak Mali mađioničar. Silva je sjajan igrač sa odličnom tehnikom. Definitivno je najbolji igrač s kojim sam ikada igrao", rekao je Džeko.

Izbor našeg reprezentativca iznenadio je italijansku javnost jer su mnogi očekivali da će ova titula pripasti Francescu Tottiju ili Sergiju Agueru. Međutim, malo ko je očekivao da je David Silva najbolji igrač s kojim je bh. napadač igrao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, prije nekoliko sedmica Džeko je igrao najbolji tim igrača s kojima je igrao, a u timu su: Hart, Maicon, Boateng, Kompany, Kolarov, Toure, Lampard, Silva, Totti, Tevez, Aguero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi