"Džeko je ključni igrač, s njim Roma može do titule"

Džeku hvale sa svih strana

"Džeko je ključni igrač, s njim Roma može do titule"

Fudbaleri Rome sinoć su sa visokih 4:0 porazili Crotone u okviru 5. kola Serije A.

Dva pogotka za tim iz Rima na tom meču potigao je kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko.

Oduševljeni partijom bh. reprezentativca bili su bivši fudbaleri rimske Vučice, Amedeo Carboni i Giuseppe Giannini koji su hvalili Džeku nakon meča.

"Roma može osvojiti titulu, pogotovo ako će Džeko pokazivati ovakav napredak i Totti nastavi ovako igrati", rekao je Carboni dok je Giannini dodao:

"Iako Crotone nije mjerilo, mislim da Roma može napraviti velike stvari ove sezone. Džeko? On mora igrati, ključan je igrač", rekao je on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da Džeko nakon pet kola u Seriji A ima četiri postignuta pogotka tako da bi ovo mogla biti veoma dobra sezona za našeg Dijamanta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi