"Džeko je slab i ne zaslužuje drugu šansu"
Foto: EPA

Abel Balbo o bh. fudbaleru

"Džeko je slab i ne zaslužuje drugu šansu"

M. Šljivak

Legenda Rome Abel Balbo smatra kako Vučica ne treba zadržati bh. reprezentativca Edina Džeku i naredne sezone.

Edin je u dresu Vučice imao skromnu sezonu. Rukovodstvo tima već razmišlja o njegovoj prodaji, što se sve češće spominje i u medijima.

Legendarni argentinski napadač Abel Balbo, koji je s dosta uspjeha nosio dres Rome, smatra da je Džeko mentalno slab i da mu klub ne treba dati drugu šansu.

"Ne znam ga lično, ali mi djeluje mentalno slab. Kada imate slabu sezonu kao on, ako imate ponosa i časti, ne idete na odmor. Ostanete i radite na sebi. Meni se to desilo u Udineseu. Želio sam vratiti povjerenje, a u klubu poput Rome, ako izgubiti povjerenje, teško se vratiti", rekao je Balbo, te je dodao:

"Iskreno, ne bih mu dao drugu šansu. Previše je rizično", smatra Balbo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 50-godišnji Argentinac je dres Rome nosio sedam godina, a u 174 nastupa postigao je 78 golova za klub.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi