Džeko konačno počeo sa treninzima

Oporavio se od povrede

Džeko konačno počeo sa treninzima

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Citya Edin Džeko propustio je zbog povrede azijsku turneju svoje ekipe.

Manchester City se nalazi na turneji po Aziji, a danas su igrali u Kuala Lumpuru, prijestolnici Malezije sa domaćom selekcijom.

Edin Džeko nije ni otputovao sa ostatkom ekipe u Aziju, a nije učestvovao ni u većem dijelu priprema u austrijskom Seefeldu zbog povrede. Ipak, danas je Džeko počeo sa treninzima i za očekivati je da će biti spreman za početak sezone, ali i prijateljsku utakmicu Zmajeva sa Velsom 15. avgusta.

"Konačno sam se vratio na treninge. Osjećam se mnogo bolje", napisao je Džeko na svom Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.