Džeko: Mogao sam postići više golova
Foto: EPA

Dao dva, ali...

Džeko: Mogao sam postići više golova

E. Škorić

Edin Džeko je postigao dva gola u pobjedi nad Veronom (3:0), no smatra da je mogao postići više  golova.

Roma je rutinski slavila nad Veronom, a Edin je bio prov ime utakmice s dva postignuta gola, no svjestan je da je, uz malo više koncentracije, mogao dati barem još jedan ili dva  gola.

"Večeras je bilo važno pobijediti. Mogli smo postići više golova, a i ja sam, ali na kraju je najvažnije da smo slavili. Moramo da nastavimo s ovakvim igrama i da jačamo", kazao je Džeko po završetku meča, pa se osvrnuo na navodno kritikovanje taktike Eusebija Di Francesca poslije remija s Atleticom u Ligi prvaka.

"Nisam kritikovao našu igru ove sedmice. Ako se usredotočimo na nas, to je onda još bolje. Nadam se da ćemo zadržati trenutni oblik koncentracije i da ćemo ovako igrati i dalje".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac je prethodno postigao gol i protiv Intera, pa sada ima tri pogotka na svom kontu, a prije duela s Veronom bivši Romin igrač Damiani Tommasi mu je dodijelio nagradu za najboljeg strijelca Serije A u prošloj sezoni.




Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi