Džeko napada Villarreal
Foto: EPA

Spalletti spremio postavu

Džeko napada Villarreal

M. Šljivak

Roma večeras pred sobom ima veliki izazov.

Vučica će u šesnaestini finala Evropske lige za protivnika imati španski Villarreal i to će biti jedan od najzamiljivijih duela ove faze takmičenja.

Ipak, Roma po formi ulazi kao favorit u ovaj dvomeč. Rimski tim igra dosta dobro u posljednje vrijeme i sigurno je da će večeras biti veoma opasni po Žutu podmornicu. S obzirom na to da Roma zaista rijetko odigra meč u kojem ne postigne gol, pa je realno očekivati i da večeras bude pogodaka.

Trener italijanskog tima Luciano Spalletti već zna sastav koji će izaći na teren, a ekipu će predvoditi bh. napadač Edin Džeko.

Roma bi trebala igrati u formaciji 3-4-2-1, a upavo će bh. Dijamant biti jedini isturen u napadu rimskog kluba.

Ovako izgleda potencijalni sastav Rome pred večerašnji meč protiv Villarreala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Roma (3-4-2-1): Alisson, Manolas, Fazio, Rudiger, Bruno Peres, De Rossi, Strootman, Emerson Palmieri, Nainggolan, Salah; Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi