Džeko: Nevjerovatno je postići 100 u Premiershipu

Dijamant nakon pobjede nad Villom

Džeko: Nevjerovatno je postići 100 u Premiershipu

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko nalazi se u odličnoj golgeterskoj formi, a sa dva pogotka u pobjedi nad Aston Villom od 4:0 vodio je svoj Manchester City do pobjede tako ga dodatno približio šampionskoj titulu. 

Napadač koji će na Mundijala biti udarna igla Sušićeve selekcije ne želi razmišljati o činjenici da je njegovom timu u posljednjem meču engleskog Premiershipa sa West Hamom na domaćem terenu dovoljan i bod kako bi osigura drugu šampionsku titulu u posljednje tri sezone.

"Nećemo se zadovoljiti bodom, defitnitivno idemo na pobjedu jer znamo šta se desilo prije dvije godine i sada imamo to iskustvo iz utakmice sa QPR-om. Svi su smatrali da ćemo u toj utakmici slaviti lako, da ćemo je riješiti već nakon prvog poluvremena, a desilo se ono što se desilo. Ovoga puta shvatiti ćemo to krajnje ozbiljno i pokušati okončati na pravi način", rekao je Dijamant.

BH. reprezentativac postigao je u susretu sa Villom 100. gol Građana u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nevjerotno je postići 100 golova u ligi, a 150 i nešto u svim takmičenjima. To pokazuje da smo ove sezone radili dobro i da pokušavamo igrati agresivan i napadački fudbal. Mislim da navijači uživaju dok nas gledaju", istakao je Džeko.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.