Džeko: Ovo je presudna pobjeda za Romu

Džeko zadovoljan golovima

Džeko: Ovo je presudna pobjeda za Romu

E. Škorić

Bh. reprezentativac Edin Džeko postigao je nova dva gola.

Džeko je nastavio sjajnu golgetersku formu u derbiju protiv Napolija, pa je s dva nova gola postigao prvi strijelac lige sa sedam pogodaka.

Roma je s 3:1 pobijedila Napoli, te je trenutno drugoplasirana sa 16 bodova, dok vodeći Juve ima dva boda više i utakmicu manje.

Mislim da smo igrali mnogo bolje nego u prošlim utakmicama i zasluženo smo pobijedili", kazao je Džeko za Sky Sport nakon utakmice, dodavši:

"Imamo karakter, čak iako smo danas bili bez Kevina Strootmana, koji ima najviše karaktera od svih nas. Nije lako doći u Napoli i pobijediti 3:1. Ponosni smo zbog toga".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Postigao sam dva gola i to je jako važno za mene. Mislim da sam bio bolji protiv Intera, ali ovo je moj prvi gostujući gol ove sezone i želim biti još bolji. Za Romu je ovo presudna pobjeda", dodao je naš napadač.


Džeko pogodio protiv Napolija by goloviliga
Drugi gol Džeke protiv Napolija by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi