Džeko: Presretan sam kako je završio moj prvi derbi
Foto: EPA

Bh. reprezentativac nakon utakmice

Džeko: Presretan sam kako je završio moj prvi derbi

E. Škorić

Edin Džeko je sretan zbog svoje partije i pobjede Rome nad ekipom Lazija.

Roma je s 2:0 slavila u rimskom derbiju, a Džeko je iznudio penal i pogodio za 1:0. 

"Sretni smo zbog pobjede i želimo nastaviti ovako. Igrali smo jako dobro u prvom dijelu i mogli smo zabiti i više golova, dok je Lazio jedinu šansu imao onu kada su pogodili prečku", rekao je Džeko, dodavši:

"Dobro smo počeli, ali bio je veliki pritisak, ipak je derbi posebna utakmica i bili smo spremni da pobijedimo. Moj nastup? Svakako da sam jako sretan. Bio je ovo moj prvi derbi, postigao sam gol i pobijedili smo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ova pobjeda bit će nam injekcija samopouzdanja. Pokušat ćemo da pobjeđujemo u svim utakmicama. Neće biti lako, ali trudit ćemo se iz utakmice u utakmicu", dodao je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.