Džeko raspoložen na prvom treningu

Prvi trening sa novim suigračima

Džeko raspoložen na prvom treningu

E. Škorić

Edin Džeko je jutros po prvi put trenirao sa ekipom Rome.

Džeko nije još potpisao, ali danas bi trebao, no svejedno je već uvelio dio Rominog tima. 

Edin se upoznao već sa ostatkom ekipe, pa je danas odradio i prvi trening u trening centru rimskog kluba. Ono što se moglo vidjeti prema fotografijama, a kojih istina još nema dovoljno na internetu, Edin je jako raspoložen i kao da je jedva čekao da dođe u Rim.

Naš napadač je, podsjećamo, odlučio da napusti Manchester City jer nije dovoljno igrao, a navijači Rome su ga dočekali na dostojanstven način.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.