Džeko se oprostio od Olimpica?

Status na Facebooku bh. napadača izazvao mnogo pažnje

Džeko se oprostio od Olimpica?

E. Čaušević

Fudbaleri Rome jučer su na domaćem terenu savladali Chievo (3:0) u utakmici 37. kola Serije A.

Ovo je bila zadnja utakmica Rome na Olimpicu u ovoj sezoni, a nakon posljednjeg zvižduka fudbaleri Vučice su se oprostili od navijača. Edin Džeko jučerašnju utakmicu odgledao je sa klupe za rezervne igrače, ali je ipak dobio ovacije od navijača kada su igrači obilazili "počasni" krug.

Džeko je nakon jučerašnje utakmice objavio sliku i poruku na svom Facebook profilu koja je izazvala pomutnju u italijanskim medijima. Italijani pokušavaju shvatiti da li je Džeko poručio navijačima da se oprašta od Olimpica ili će i naredne sezone nositi dres Rome.

"Oproštaj od Olimpica za ovu sezonu...", napisao je kapiten bh. reprezentacije.

Džeko je dosta kritikovan zbog svojih igara u ovoj sezoni, a nije tajna da su čelnici i navijači Rome očekivali mnogo više od bh. napadača. Ipak, mnogi žele da Džeko i naredne sezone ostane u Rimu jer vjeruju da bh. fudbaler ima još toga da pokaže na terenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sigurno je da nas očekuje dosta zanimljiv ljetni prelazni rok, a jedan od igrača koji će biti u centru pažnje sigurno je Edin Džeko. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi