Džeko spreman za duel sa Chievom!
Foto: EPA

Putuje u Veronu sa Romom

Džeko spreman za duel sa Chievom!

Prema informacijama koje dolaze iz Rima, Edin Džeko bit će spreman za predstojeću utakmicu protiv Chieva. 

Naš reprezentativac je nakon istegnuća mišića u meču protiv Milana bio primoran trenirati odvojeno od ekipe i po posebnom programu, a da je povreda stvar prošlosti potvrdila je danas Roma na zvaničnoj stranici.

Džeko se, kao i njegov klupski saigrač Kevin Strootman, našao na listi igrača pozvanih za utakmicu protiv Chieva, koja se igra u subotu u okviru Serije A. 

Ovaj duel će za Romu biti od posebne važnosti. Rimljanima će biti potrebna pobjeda kako bi ostali na drugom mjestu i zadržali poziciju koja izvravno vodi u grupnu fazu Lige prvaka. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odlukom Spallettija put Verone će sljedeći igrači: Alisson Becker, Bogdan Lobont, Wojciech Szczesny, Konstantinos Manolas, Emerson Palmieri, Mario Rui, Federico Fazio, Thomas Vermaelen, Bruno Peres, Juan Jesus, Antonio Rudiger, Gerson, Daniele De Rossi, Diego Perotti, Clement Grenier, Kevin Strootman, Radja Nainggolan, Leandro Paredes, Stephan El Shaarawy, Mohamed Salah, Edin Dzeko, Francesco Totti. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi