Džeko: Šteta što nisam iskoristio priliku u prvom dijelu

Dijamant nakon meča

Džeko: Šteta što nisam iskoristio priliku u prvom dijelu

Fudbaleri Rome pobijedili su večeras na domaćem terenu ekipu Cagliarija rezultatom 1:0.

Strijelac jedinog gola na meču bio je kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko koji je mrežu gostiju zatresao u 55. minuti susreta. Bio je to 14-ti gol ove sezone za Džeku u italijanskom šampionatu.

Dijamant je nakon meča rekao da Roma treba obratiti pažnju samo na svoje mečeve, te da je šteta što u prvom poluvremenu nije iskoristio veliku priliku u kojoj se našao.

"Nisam bio tako spor danas, zar ne? Šalu na stranu, ovo je važna pobjeda zato što je Cagliari dobra ekipa. Radili smo veoma naporno i moramo se fokusirati samo na naše mečeve. Velika je šteta što nisam postigao pogodak iz velike prilike u prvom poluvremenu, ali bio sam odlučniji u nastavku meča. Moramo nastaviti ovako, svi zajedno. Ne trebamo gledati na ostale rezultate i moramo misliti samo na naše pobjede", rekao je Džeko nakon meča.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da Roma naredni meč igra u gostima kod Sampdorije 29. januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi