Džeko: Totti je legenda, možemo igrati zajedno

Bh. napadač spreman za Juventus

Džeko: Totti je legenda, možemo igrati zajedno

Drugo kolo italijanske Serie A donosi sutrašnji derbi između Rome i Juventusa, a uoči dvoboja za tamošnje medije govorio je bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko. 

Džeko tokom svoje bogate dosadašnje karijere nije nikada igrao protiv Juventusa i vjeruje da će u prvom susretu imati razloga za slavlje. Navijači Rome vjeruju da će upravo on presuditi Buffonu na Olimpicu. 

"Igrao sam protiv velikih klubova, ali nikada protiv Juventusa. To je zanimljiva stvar. Juventus je snažan klub, osvojio je prvenstvu u posljednje četiri godine i to dovoljno govori o svemu. Sada ću konačno igrati protiv njih i vjerujem da ću slaviti na kraju. Mi mnogo poštujemo Juventus, ali naš cilj je pobijediti i obradovati navijače", kazao je Džeko u svom obraćanju.

Novinare u Italiji zanimalo je može li Džeko igrati zajedno u tandemu sa legendarnim Tottijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Totti je legenda, fantastičan igrač i svi mogu igrati s njim. Tako i ja, ali odluka je na treneru Garciji", zaključio je naš napadač. 

Podsjetimo, Roma i Juventus će svoj meč 2. kola Serie A odigrati na Olimpicu u nedjelju, s početkom u 18 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti