Džeko trenirao u Rimu s ostatkom Romine ekipe

Danas potpisivanje ugovora

Džeko trenirao u Rimu s ostatkom Romine ekipe

E. Škorić

Bosanskoheregovački reprezentativac Edin Džeko danas je trenirao s novim saigračima.

Džeko je već nekoliko dana u Rimu, no još se čeka na njegov potpis, a prema nekim najavama on će do kraja dana i zvanično postati član Rome.

U međuvremenu je Edin odradio trening u Rominom kampu Fulvio Bernardini. Dijamat je trenirao u Rominom dresu, te je imao priliku da se dodatno upozna sa novim suigračima.

Roma će sezonu u Seriju A otvoriti protiv Verone 23. avgusta, no prije toga ima meč protiv Seville, pa bi baš tada, 14. avgusta, naš reprezentativac trebao da debituje za novi tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je protekle četiri i po godine igrao za Manchester City, a ranije je bio član Wolfsburga, Teplica, Ustija i Željezničara.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.