Džeko umjesto Drogbe?

Chelsea dovodi napadača Cityja?

Džeko umjesto Drogbe?

E. Škorić

Londonski Chelsea želi da dovede bh. napadača Edina Džeku.

Džeko će najvjerovatnije napustiti Manchester City ovog ljeta. Naš napadač ne igra na Etihadu ni približno onoliko koliko možda zaslužuje i želi da igra.

Iako su turski mediji objavili kako je Džeko jako blizu potpisa ugovora s Fenerbahčeom, britanski mediji tvrde - dovodi ga Chelsea!

Mirror je objavio kako je Chelsea spreman da otkupi Džekin ugovor pošto Jose Mourinho želi da pojača napad.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Didieru Drogbi ističe ugovor narednog mjeseca s Chelseajem i Mourinhu je neophodan novi golgeter.

Samo je pitanje koliko će se vlasnicima Cityja dopasti ideja da svog napadača pošalju direktnom konkurentu u borbi za titulu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.