Džeko: Uvijek bih želio igrati od prve minute

Napadač Rome nakon meča

Džeko: Uvijek bih želio igrati od prve minute

Fudbaleri Rome danas su u okviu 3. kola Serije A na Olimpiccu slavili protiv Sampdorije sa 3:2.

Strijelac drugog gola za tim iz Rima bio je kapiten reprezenatcije BiH Edin Džeko koji je nakon meča poručio da su on i Totti napravili prevagu u nastavku meča.

"Mogli smo dati još 7,8 golova, ali je njihov golman imao lude obrane. Ja se osjećam dobro, osjećam da sam spreman i fokusiran sam na budućnost. Totti? S njim je tako jednostavno igrati. Njegove su lopte fantastične, kao da imaju oči. Uvijek znam gdje trebam čekati njegovo dodavanje. Napravili smo razliku i pokazali smo da možemo igrati zajedno i zabijati golove", rekao je Džeko.

Napadač Rome je po ko zna koji put u karijeri dodao da on nije igrač koji može postizati golove samo kada uđe sa klupe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije istina da mogu odlučiti utakmicu samo kad uđem s klupe. Trener je sada tako odlučio i ja poštujem njegovu odluku. Istina je da sam odlučio posljednje dvije utakmice nakon što sam ušao, ali naravno da bih uvijek želio igrati od prve minute. Jedanaesterac? Imamo tri boda i to je ono najvažnije", rekao je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije