Džeko: Za dvije utakmice posebno žalim

Dijamant odgovarao na pitanja navijača

Džeko: Za dvije utakmice posebno žalim

Napadač Rome i prvi strijelac Serije A Edin Džeko odgovarao je danas na pitanja navijača rimskog kluba.

Džeko je trenutno glavna zvijezda Rome, a navijači su mu preko zvanične stranice ovog kluba imali priliku postaviti nekoliko zanimljivih pitanja.

Neka od njih su bila uobičajna, poput saradnje sa Salahom, najdražem golu u dresu Rome ili njegov komentar na 37 golova ove sezone.

Obzirom da je Džeko već nekoliko puta ove sezone odgovarao na ta pitanja, nešto novo je ponudio navijač kojeg je interesovalo postoji li neki meč za kojim Džeko žali. Dijamant je naveo dva.

"Žalim za dva meča. Prvi je revanš protiv Lyona u Evropa ligi, a drugi je prvi meč u polufinalu Kupa Italije protiv Lazija", rekao je Džeko. Podsjetimo, Roma je na kraju ispala od Lyona u osmini finala Evropa lige, a također su eliminisani i od Lazija, ponajviše zbog toga što su u prvom meču izgubili sa 2:0. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Džeko je rekao da je bilo veoma lijepo postići dva pogotka protiv jednog od najvećih klubova na svijetu, kao što je Milan, te da je veoma sretan zbog pobjede na San Siru od 4:1 u nedjelju.

Podsjetimo, Dijamant je trenutno povrijeđen i propustit će naredni meč u Seriji A kojeg Roma ovog vikenda igra protiv Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi