Džeko: Želimo iznenaditi Barcelonu

Pred revanš s Barcelonom

Džeko: Želimo iznenaditi Barcelonu

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Edin Džeko smatra kako Manchester City može iznenaditi Barcelonu u uzvratnom susretu Lige prvaka.

City je na svom terenu poražen u prvom susretu s 2:1, ali Džeko i društvo nemaju namjeru da se predaju.

"Prva utakmica protiv Barcelone je bila jako važna. Pokušali smo da ne izgubimo kući, ali nismo bili dovoljno dobri, naročito u prvom poluvremenu. Drugi dio meča je bio mnogo bolji, postigli smo gol, imali smo još nekoliko šansi i ko zna šta bi se dogodilo da nismo dobili crveni karton", rekao je Džeko za ostrvkse medije.

Naš reprezentativac istječe i da City namjerava iznenaditi Barcelonu u uzvratu na Nou Campu.

"Želimo ih iznenaditi. Biće zanimljivo do samog kraja. Možemo mnogo bolje od prve utakmice i vidjećemo hoće li to biti dovoljno za prolaz", dodao je Džeko

Džeko je govorio i o svom statusu u Cityju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovdje sam četiri godine i uvijek me sele u neki drugi klub. Međutim, fokusiran sam samo na ovaj klub i ovdje mi je lijepo. Menadžer i navijači mi vjeruju. Dao bih više pogodaka da nije bilo povreda", rekao je kapiten bh. reprezentacije.

Džeko je ove sezone postigao svega šest pogodaka u 29 nastupa za City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.