Eden Hazard ne igra protiv Atletica

Chelsea oslabljen u Madridu

Eden Hazard ne igra protiv Atletica

Sjajni veznjak Chelseaja Eden Hazard vjerovatno neće igrati sutra u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Atletica u Madridu.

Reprezentativac Belgije je zaradio povredu lista na utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a 8. aprila i od tada nije bio u mogućnosti igrati za londonski klub.

Pomoćni trener Chelseaja Steve Holland je prije nekoliko dana izjavio da će Hazard na treninzima morati dokazati da je sto posto spreman za utakmicu protiv Atletica.

"Normalna procedura je takva da nećete tražiti od igrača da igra utakmicu bez treninga, tako da imamo mali period da ga spremimo za utakmicu. Da bi bio u konkurenciji, mora da trenira u grupi u narednih nekoliko dana", izjavio je Holland prije nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, Hazard u proteklih nekoliko dana nije uopšte trenirao s ostatkom tima, jer još uvijek osjeća veliki bol, tako da se može zaključti kako ga nećemo sutra gledati na terenu Vicente Calderona.

Utakmica između Atletica i Chelseaja igra se sutra u 20:45 u Madridu, dok je revanš 30. aprila uu Londonu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.