Eden Hazard uspješno operisan

Belgijanca čeka blizu tri mjeseca pauze

Eden Hazard uspješno operisan

D. Rakanović

Najbolji igrač reprezentacije Belgije i fudbaler Chelseaja Eden Hazard uspješno je operisao desni članak zbog čega će morati pauzirati blizu tri mjeseca.  

Hazard se povrijedio na jučerašnjem treningu reprezentacije pred prijateljski meč s Češkom i meč kvalifikacija za SP 2018. protiv Estonije. 

"Operacija članka je dobro prošla, sada krećem sa oporavkom! Biću snažniji. Hvala vam na podršci", napisao je Hazar na svom Twitter profilu. 

Belgijanac će zbog ove povrede propustiti početak Premiershipa 12. augusta, a očekuje se da će se na teren vratiit u septembru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Hazard je prošle sezone odigrao 36 mečeva u Premiershipu te je postigao 16 golova i dodao pet asistencija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije