Edera otac nije gledao u finalu, a razlog je tragičan

Šokirao sve

Edera otac nije gledao u finalu, a razlog je tragičan

Portugal je prije nekoliko dana osvojio Evropsko prvenstvo, a junak ove reprezentacije bio je Eder koji je postigao pogodak u drugom produžetku.

Ipak, njegov otac nije mogao gledati sina u velikom finalu kada je on postao heoj cijele nacije.

Eder je u jednom intervju za portugalsku televiziju, kojeg je prenio The Express, rekao da je njegov otac u zatvoru još otkad je on imao 12 godina.

Njegov otac je osuđen jer je navodno ubio Ederovu maćehu, a kaznu služi u jednom engleskom zatvoru.

"Moj otac je u zatvou još otkad imam 12 godina. Moja maćeha je ubijena, a on je optužen i dobio je 16 godina zatvora. Od tog trenutka otišao sam u Academiju i počeo zarađivati novac kako bih mogao otići u Englesku da ga posjetim. Svaki put kada bi bio na odmoru, otišao bih da ga vidim", rekao je Eder.

Podsjetimo da je Eder trenutno član Lillea, a ranije je igrao upravo na Otoku i to a ekipu Swansea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi