Edin Džeko će biti spreman za meč protiv Evertona

Nakon povrede početkom decembra

Edin Džeko će biti spreman za meč protiv Evertona

Manchester City su jedno vrijeme bili primorani da igraju bez dvojice svojih klasičnih napadača, Sergija Aguera i Edina Džeke. 

Građani je saopštio kako bi se kapiten fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, trebao početkom godine vratiti na teren, dok će se na povratak argentinskog napadača, koji je povrijedio ligamente skočnog zgloba, još pričekati. 

Prema informacijama sa Etihada Džeko bi se trebao vratiti u puni trenažni proves sljedeće sedmice, a fit bi trebao biti za utakmicu protiv Evertona koja je na programu 10. januara. 

Džeko nije igrao od gostujuće pobjede protiv Rome od 2:0, kojom je njegov tim izborio plasman među 16 najboljih klubova Evrope.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.