Edin Džeko dobio nagradu za najboljeg igrača

Najbolji igrač za novembar

Edin Džeko dobio nagradu za najboljeg igrača

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko ove sezone pruža sjajne partije u dresu Rome, te je trenutno prvi strijelac Serije A sa 12 golova.

Džeko je u dosadašnjem dijelu sezone za Romu u svim takmičenjima postigao čak 17 golova u 18 odigranih utakmica. Bh. fudbaler je posebno briljirao u prošlom mjesecu, te je od navijača Rome dobio zasluženu nagradu.

Naime, Edin Džeko je izabran za najboljeg igrača Rome u mjesecu novembru. Ovo je najbolji dokaz koliko je bh. kapiten napredovao u rimskoj ekipi, a još veća satisfkacija je što je nagradu dobio od strane navijača.

Poznato je da prošle sezone Džeko nije baš briljirao, a dešavalo se da ga navijači zviždicima isprate sa stadiona. Ipak, ova sezona piše dosta ljepšu priču i nadamo se da će ovo biti samo jedna u nizu nagrada za našeg igrača.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije