Edin Džeko produžio do 2018. godine

Ostaje u Manchester Cityju

Edin Džeko produžio do 2018. godine

Edin Džeko će i u naredne četiri godine ostati stanovnik Etihada nakon što je danas zvanično produžio vjernost Manchester Cityju, javljaju otočki mediji.

Naš reprezentativac je potpisao novi ugovor sa šampionom Engleske koji će važiti do 2018. godine. Ovaj potez dočekan je na oduševljenje obje strane, kako samog Edina tako i čelnika Cityja jer je želja za nastavkom suradnje bila obostrana.

Džeko je izjavio kako se u Cityju osjeća lijepo i da ne želi nigdje ići, dok je Pellegrini svojom najnovijom izjavom dao do znanja da vrlo ozbiljno računa na našeg fudnalera i u budućnosti.

Džeko je prošle sezone bio drugi strijelac Manchester Cityja i jedan od ključnih igrača u osvajanju titule.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije