Edin Višća pred potpisom za Trabzonspor

Turski mediji tvrde

Edin Višća pred potpisom za Trabzonspor

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Edin Višća nalazi se na korak od prelaska u redove Trabzonspora.

Kako navode turski mediji, predsjednik Trabzonspora Muharrem Usta večeras se susreo s bh. fudbalerom i predsjednikom Bašakšehira Gokselom Gumušdagom, te je transfer jako blizu realizacije.

Višća je nedavno pristao na transfer, čekao se odgovor njegovog kluba, što je kako stvari stoje, večeras i riješeno.

Tako će 27-godišnji Višća nakon šest godina napustiti Bašakšehir, te će karijeru nastaviti u Trabzonsporu koji ima velike ambicije i dovode poznata imena u svoj tim.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tako je novi član kluba postao Juraj Kucka (Milan), uskoro će stići i reprezentativac Austrije Zlatko Junuzović, a pregovara se i sa nekadašnjim reprezentativcem Njemačke Serdarom Taščijem.

Edin Višća je za Bašakšehir  odigrao 219 utakmica i postigao je 53 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi