Eduardo: Povratak u Dinamo? Pa to je kao Šahtar
FOTO: EPA

Ne razmišlja o Dinamu

Eduardo: Povratak u Dinamo? Pa to je kao Šahtar

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva bio je strijelac u prijateljskoj utakmici između Šahtara i Dinama. 

Za Eduarda utakmica sa zagrebačkim klubom nije bila bilo kakva. Emocije su bile prisutne, a nakon pobjede svoje momčadi malo je iznenadio srdačnim pozdravom sa Zoranom Mamićem. 

"Zoran Mamić mi je bio saigrač i kapiten u Dinamu, a poslije sportski direktor. Sigurno imamo zajedničkih tema za razgovor", kazao je Dudu za Sportske novosti i potom odgovorio na pitanje vezano za mogući povratak u Dinamo.

"Još malo ću napuniti 33 godine i moram početi razmišljati. Plan je još godinu, dvije igrati u Šahtaru na visokoj razini, a onda još dvije godine negdje gdje je manji intenzitet rada. Dinamo? Pa oni igraju Ligu prvaka. To je ta razina Šahtara o kojoj pričamo, jer tijelo traži svoje", kazao je Eduardo.

Eduardo je dodao da Dinamo ne mora brinuti za budućnost.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Pratim Dinamo i znam da dolazi prava generacija. To je dobro za budućnost kluba i reprezentacije. Uz ovakve igrače, Dinamo definitivno može mirno spavati", zaključio je napadač Šahtara na samom kraju razgovora.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi