Eibar u sudijskom vremenu do boda protiv Levantea
Foto: EPA

Primera

Eibar u sudijskom vremenu do boda protiv Levantea

E. Škorić

Eibar je u subotu navečer ugostio Levante, a susret sedmog kola španske Primere završen je podjelom bodova, rezultatom 3:3.

Gosti iz Valencije bili su blagi autsajderi na meču, ali su u drugoj minuti golom Moralesa, stigli u vodstvo. U finišu prvog dijela Camarasa je povisio na 2:0.

Domaćin se probudio na poluvremenu, a i dvije napravljene izmjene trenera Eibara urodile su plodom. Na samom početku drugog dijela Lopez je postigao autogol (1:2).

Pogodak za povratak Eibar je postigao u 70. minuti, odnosno postigao ga je krilni nogometaš domaćeg tima, Berjon. I to je bio pravi eurogol. Levante uspijeva povesti još jednom. U 79. minuti Casadesus je pogodio domaću mrežu, ali se Eibar još jednom vratio. Rezerivsta Piovaccari je u 93. postigao gol za 3:3.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 7. kolo:
Eibar - Levante 3:3 (Lopez 46 - ag, Berjon 70, Piovaccari 93/ Morales 2, Camarasa 44)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.