Eichin i Skripnik složni: Vjerujemo u Izeta Hajrovića!

Gol kao prekretnica?

Eichin i Skripnik složni: Vjerujemo u Izeta Hajrovića!

Izet Hajrović je prošlog vikenda postigao prvi gol za svoj klub u Bundesligi, što su sa oduševljenjem prihvatili u klubu iz Bremena.

"Vjerujemo u Izeta! Radi se o standardnom reprezentativcu svoje zemlje koji sa svojom lijevom nogom može napraviti mnogo toga. Svaki igrač, pa tako i on, treba malo vremena i pravu priliku. Hajrović će je sigurno dobiti u Werderu", rekao je menadžer Thomas Eichin.

"Nadam se da će ovim golom Hajrović otklonio blokadu koju je imao. Rekao sam mu da vjerujem u njega i da sam siguran da je dobar igrač i da može dosta toga. Zamolio sam ga da to i pokaže", riječi su trenera Werdera, Viktora Skripnika.

Hajrović je ove sezone za Werder sakupio 16 nastupa u Bundesligi, i gol protiv Paderborna mu je bio prvijenac.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Također, naš reprezentativac je odigrao tri utakmice u DFB Kupu, gdje je također jednom bio strijelac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.