Eintracht se pojačao iz Chelseaja

Pojačanje za tim Kovača

Eintracht se pojačao iz Chelseaja

Njemački bundesligaš Eintracht iz Frankfurta na zanimljiv način slaže momčad za novu sezonu. 

Tim kojeg vodi Niko Kovač ne može sebi priuštiti zvučna pojačanja i na posudbu dovodi isključivo mlade igrače iz velikih klubova, a naredni u nizu koji je stavio paraf na ugovor sa Eintrachtom je Michael Hector iz Chelseaja. 

Jamajčanin je u Chelsea stigao iz Readinga, međutim nakon što je postalo jasno da Conte na računa na njegove usluge uslijedila je jednogodišnja posudba u Eintracht u kojem će pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji. 

"Michael Hector je tip igrača kakvog smo tražili. On je visok i snažan u duelima, a uostalom, ovdje će dobiti priliku da se dodatno razvije i skrene pažnju na sebe", izjavio je Eintrachtov sportski direktor Bruno Hübner.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hector do sada u dresu Chelseaja nije odigrao niti jednu službenu utakmicu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi